TSA & NSA

Tussenschoolse activiteiten (TSA)
De Rosa Boekdrukker is een brede school. Dat betekent onder meer dat er na schooltijd en tussen de middag voor de kinderen de mogelijkheid is om mee te doen aan verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn bedoeld om de kinderen in aanraking te brengen met een zinvolle vrijetijdsbesteding en om hun talenten te ontdekken. Na het eten kunnen ze dan bijvoorbeeld yogadans beoefenen, meedoen aan de club natuursafari, voetballen, muziek maken met het schoolorkest, vogels kijken met de vogelclub, hun zelfverzekerdheid vergroten bij rots & water of van alles onderzoeken bij de onderzoekersclub. De activiteiten worden door professionals gegeven. De tussenschoolse activiteiten zijn gratis. Aan de activiteiten na schooltijd zijn kosten verbonden. Het bedrag dat ouders moeten betalen om hun kinderen mee te laten doen aan een naschoolse activiteit, is afhankelijk van het inkomen.

Schoolvoetbal
De kinderen uit groep 7 en 8 doen elk jaar mee met het Amsterdamse schoolvoetbaltoernooi. In de afgelopen jaren zijn er al veel prijzen gewonnen!

Verenigingen in de school
Er zijn verschillende verenigingen die van onze gymzalen gebruik maken. Dat zijn Judoschool Onaji, Panasj Amsterdam en Turnvereniging You Turn.