Preview foto
12 nov 2021
Op vrijdag 12 november vieren we de geboortedag van onze naamgeefster Rosa Boekdrukker. Ouders zijn vanaf 13:45 van harte welkom op het schoolplein. Vanaf die tijd zijn er rondleidingen langs de tentoonstelling over helden in de speelzaal. Ouders kunnen in groepjes van 3 door leerlingen van groep 7/8 een rondleiding krijgen. Denk eraan om uw mondkapje mee te nemen! Om 14:30 komt de stadsdeelvoorzitter, mevrouw Fenna Ulichki ons feliciteren en doen alle leerlingen een dans op het voetbalveldje voor de school. We zien ernaar uit om deze verjaardag samen met de kinderen en hun ouders/verzorgers te vieren.

12 nov 2021

11 november zijn alle kleuters naar woonzorgcentrum de Boeg geweest om Sint Maarten liedjes te zingen voor de ouderen die daar wonen. De kinderen werkten de hele week aan hun prachtige lampionnen en ze oefenden de liedjes. Bij de Boeg zongen de kinderen uit volle borst, ze kregen natuurlijk iets lekkers. De ouderen hebben ervan genoten!

Preview foto
08 okt 2021
Op woensdag 6 oktober werd de kinderboekenweek feestelijk geopend. Alle leerkrachten waren verkleed, Jah-Millia droeg het prachtige gedicht 'worden wat je wil' van Joke van Leeuwen voor en alle leerligen van de Rosa Boekdrukker dansten. Op vrijdag 8 oktober was er een vossenjacht. De foto's (gemaakt door Nancy Koolen, Shirley Brandeis en leerkrachten) van de vossenjacht kunt u hier vinden.