Actueel

Nieuws

Preview foto
22 feb 2023
De leerlingen van de Rosa Boekdrukker hielden op woensdag 22 februari een sponsorloop om geld in de zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De leerlingen renden de longen uit hun lijf en toonden daarmee een grote betrokkenheid! Het geld komt nog steeds binnen. Zodra het eindbedrag bekend is, zullen we een check overhandigen aan Degi ter Haar, een buurtbewoner die ook betrokken is bij West Helpt!

 

    


Preview foto
01 feb 2023
Afgelopen dagen stonden in het teken van de voorleesweek. Daarvoor hadden we drie kinderboekenschrijvers uitgenodigd. In de groepen 1/2 kwam prentenboekenschrijfster Mylo Freeman voorlezen en een prent schilderen van prinses Arabella in de speelzaal. Deze prenten zijn te bewonderen in de groepen. In de groepen 3 t/m 8 heeft Vivian den Hollander vragen van kinderen beantwoord, een verhaal van Spekkie en Sproet verteld en liedjes op de gitaar gespeeld. Vandaag was Thijs Goverde in de groepen 7/8 waar hij met de leerlingen op een enthousiasmerende manier in gesprek ging over zijn boeken.

  


Preview foto
05 dec 2022
Maandag 5 december was Sinterklaas met zijn twee pieten bij ons op de Rosa Boekdrukker. Ze zijn in alle klassen langs geweest. De kinderen hebben trucjes laten zien, tekeningen gegeven en ze mochten vragen stellen aan de Sint. Alle kinderen hebben een cadeautje gekregen van Sinterklaas. Toen de Sint met zijn pieten vertrok werd hij toegezongen door de kleuters. Dag Sinterklaasje!
Lees meer ›