Actueel

Nieuws

Preview foto
15 sep 2021
Openbare Basisschool Rosa Boekdrukker in Amsterdam-West zoekt per direct een Intern Begeleider voor groep 3-8. Een openbare buurtschool, midden in de wijk. Dát is de Rosa Boekdrukker. Met ca. 240 leerlingen die een evenwichtige afspiegeling vormen van de wijkpopulatie, een gedreven team van ervaren en zich altijd ontwikkelende leerkrachten, een directie die openstaat voor ideeën en veel actieve ouders die zich op school inspannen. Met ons team hebben we de afgelopen jaren onze visie op onderwijs aangescherpt en ons aanbod
hier op een innoverende manier op aangepast. Sinds schooljaar 2018-2019 werken we in units.
Lees meer ›

Preview foto
03 sep 2021

OPROEP OUDERS

Van 6 t/m 15 oktober is het weer de Kinderboekenweek dit jaar met het Thema "worden wat je wil". We starten woensdag 6 oktober met een feestelijke opening door het team georganiseerd. Vrijdagochtend 8 oktober organiseren we een Vossenjacht in het Erasmuspark. Hiervoor willen we graag de hulp van ouders inroepen. Kom gezellig helpen! We hebben ouders nodig die verkleed (in een beroepsuniform) als vos in het park lopen. Het mag uw eigen beroep zijn, maar het kan ook bijvoorbeeld een (ander) beroep van uw dromen zijn.
Lees meer ›


Preview foto
24 aug 2021
Op maandag 23 augustus is het nieuwe schooljaar gestart. Wij waren allemaal heel blij om de kinderen en de ouders weer te zien. Deze weken staan met name in het teken van de Gouden Weken: een periode waarin we extra aandacht besteden aan groepsvorming en klassenafspraken.
Lees meer ›

Laatste fotoalbum: BMX clinic

Ander fotoalbum: