Actueel

Nieuws

Preview foto
13 sep 2023
Zoals vorige week aangekondigd, zijn we begonnen met het aanbieden van schoolfruit in alle groepen. De leerlingen krijgen vier dagen per week (niet op woensdag) in de ochtendpauze fruit en snackgroente aangeboden. Voor het fruit rouleren wij wekelijks tussen appel, peer, banaan en mandarijn. Hiervan krijgen we wekelijks drie van de vier soorten geleverd. Qua snackgroente rouleren wij wekelijks tussen: mini paprika's, mini komkommers en cherry tomaten.

Preview foto
07 jul 2023
Op vrijdag 7 juli werd er weer het jaarlijkse Rosa's Festival georganiseerd op de Rosa Boekdrukker. Op het plein werd een talentenshow voor de kinderen georganiseerd, ouders hadden lekker eten gemaakt, er werd geschminkt, geknutseld, er werden spelletjes gespeeld, gesport en nog veel meer. In de speelzaal konden de gasten eten in een restaurant, het restaurant werd gerund door leerlingen uit unit 2. Het was een zeer geslaagde dag! Dank aan alle ouders, en in het bijzonder onze ouderraad, die deze dag mogelijk hebben gemaakt!

 

 

 

 


Preview foto
10 mei 2023
De ouders van de leerlingen van de Rosa Boekdrukker geven de school een 8,7. Dit blijkt uit de resultaten van de oudertevredenheidsenquête die vandaag zijn verschenen. Dit is een enorme stijging sinds de vorige meting twee jaar geleden. Toen gaven de ouders de school een 6,8. Sindsdien hebben we als team geïnvesteerd in het pedagogisch klimaat en de kwaliteit van ons onderwijs. Reden om dit te vieren onder het genot van taart!