23 mrt 2022
Afgelopen vrijdag heeft de ouderraad een filmmiddag op school georganiseerd. Het was een fantastische middag.Alle leerlingen kregen popcorn en wat te drinken en hebben genoten van de aangeboden films. Veel dank aan de ouderraad voor het organiseren van dit leuke event!

21 jan 2022
De Rosa Boekdrukker heeft opnieuw het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

We hebben afspraken over wat we op school eten en drinken. We drinken water, melk of thee, eten om 10 uur groente of fruit en we lunchen en trakteren gezond.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Bewegen en Sport. Wij laten onze leerlingen op de Rosa Boekdrukker kennismaken met verschillende soorten sporten in de pauze, na schooltijd en tijdens gym door onze gymdocent. Daarnaast laten we onze kinderen veel bewegen tijdens pauzes op onze uitnodigende schoolpleinen en we nemen deel aan of organiseren sportevenementen.

12 nov 2021
Op vrijdag 12 november vieren we de geboortedag van onze naamgeefster Rosa Boekdrukker. Ouders zijn vanaf 13:45 van harte welkom op het schoolplein. Vanaf die tijd zijn er rondleidingen langs de tentoonstelling over helden in de speelzaal. Ouders kunnen in groepjes van 3 door leerlingen van groep 7/8 een rondleiding krijgen. Denk eraan om uw mondkapje mee te nemen! Om 14:30 komt de stadsdeelvoorzitter, mevrouw Fenna Ulichki ons feliciteren en doen alle leerlingen een dans op het voetbalveldje voor de school. We zien ernaar uit om deze verjaardag samen met de kinderen en hun ouders/verzorgers te vieren.