Werken bij de Rosa Boekdrukker

De AWBR zoekt fulltime en parttime leerkrachten, intern begeleiders en andere collega’s die hun talent willen inzetten op onze scholen.

 

Ondernemend in onderwijs, dat is waar AWBR voor staat. Onze scholen staan open voor álle kinderen. Een plek waar onderwijs wordt gegeven met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Niet apart, maar samen. De uitgangspunten voor de openbare scholen zijn gelijk, de manier waarop les wordt gegeven en de wijze waarop leerkrachten, kinderen en ouders met elkaar omgaan, verschilt per school. Elke school heeft een eigen gezicht, een eigen sfeer en is daarom uniek. Bij onze scholen horen leerkrachten die elke dag het maximale uit zichzelf halen. Met een eigen visie en een persoonlijke aanpak. Zo zit je elke dag vol met nieuwe ideeën, ben je eigenzinnig en vasthoudend. Deze ruimte krijg je bij ons.

Voor het komend schooljaar 2024-25 zijn we op zoek naar een gymleerkracht voor 1 dag (0,2fte) per week op de vrijdag. Daarnaast zoeken we nog een leerkracht in de groepen 5/6 voor 2 dagen per week op maandag en dinsdag.


Bij interesse of vragen graag contact opnemen met Stefan Koytek (skoytek@rosaboekdrukker.nl).

Wil je bij één van onze scholen werken? Neem dan eens een kijkje op onze vacature-website:

Watjijwilt

 Op deze website zijn alle vacatures van onze scholen verzameld. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen naar werving@awbr.nl.